Translate

fredag 18 juli 2014

Första inlägget

Hejsan allihopa!

Jag heter Emelie och är en 100% Buddies fan. På denna blogg kommer vi ha massor av roligt, vi kommer ha tävlingar, frågesport, teckningar som ni har gjort och massor mer. Jag är aldrig bra på första inlägg så jag ska väl säga det som är viktigast, en liten aktivitet.

Ni minns väl i slutet av Super Buddies, så kom Bartleby Livingstone äntligen på ett ämne som han kunde skriva om till hans serie bok; Super Buddies. Han skrev och ritade en serie tidning om Super Buddies som man kan skriva ut några sidor av och läsa som om det var på riktigt. Tyvärr så önskade jag att man kunde köpa den färdig som en riktig serietidning med några till sidor om Super Buddies äventyr, jag har faktiskt skrivit ett brev till Disney om det och vi får se vad de svarar. Men hursom helst så under tiden får vi nöja oss med det vi har!










Klicka på bilden för att komma till länken och kunna slutföra serieboken som du då kan ladda ner till datorn och skriva ut.

/Emelie

1 kommentar:

  1. Super bra blogg! Jag tycker det är bra att någon äntligen har en blogg som den här, har letat överallt annars men hittar inga andra. Därför glädjer det mig att du har gjort en blogg som den här!

    Psst: Älskar Disney Buddies! ;)

    SvaraRadera

Trevligt att du vill kommentera men kom ihåg reglerna;

*Inte skriva taskiga saker
*Inte hota någon
*Inte spamma med kommentarer som är onödiga
*Inte göra reklam för något om ni inte frågat mig först (om ni gör det kommer det raderas omedelbart)